Banner 980x90

Vienojas par informācijas apmaiņu par pasažieru pārvadājumiem starp Igauniju un Latviju

Valmiera, 17. febr., LETA. Panākta vienošanās starp Valku, Valgu, Latvijas un Igaunijas pasažieru pārvadātājiem par informācijas apmaiņu.

Valkas novada domes priekšsēdētāja Venta Armanda Kraukļa ("Vidzemes partija"), Valgas pilsētas mēra Kaleva Herka, kā arī AS "Pasažieru Vilciens" un AS "Eesti Liinirongid" vadītāju tikšanās laikā nolemts, ka abi uzņēmumi iecels pārstāvi, kurš būs atbildīgs par informācijas apmaiņu starp uzņēmumiem, ieskaitot informāciju par vilcienu kustības grafika un izmaiņām tajās, informē Valkas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Aksana Markova.

Tika arī nolemts, ka diviem uzņēmumiem ir jāsaskaņo vilcienu grafiki tā, lai, sākot no 2018. gada uz minētās dzelzceļa līnijas abos virzienos vismaz vienu reizi dienā būtu sinhronizēta vilcienu satiksme.

Tika konstatēts, ka visi jautājumi, kas saistīti ar iespēju atkārtoti atvērt tiešo dzelzceļa līniju "Rīga-Tartu", tostarp veiktu arī visaptverošu šīs līnijas priekšizpēti, ir Latvijas un Igaunijas Satiksmes ministriju kompetencē.

Sanāksmes dalībnieki apsprieda arī iespēju nākotnē saskaņot biļešu pārdošanas sistēmas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)