Banner 980x90

SIA "Medkos" – darba aizsardzības pakalpojumi

Drošas un veselībai nekaitīgas darba vides nodrošināšanai ikvienā uzņēmumā jāizstrādā darba aizsardzības sistēma. Pamatmērķis, ko nodrošina pareizi organizēta un darba specifikai atbilstoša darba aizsardzības sistēma, ir darba negadījumu novēršana un ar amatu saistītu saslimšanas gadījumu mazināšana.

Darba aizsardzības sistēma

Drošas un veselībai nekaitīgas darba vides nodrošināšanai ikvienā uzņēmumā jāizstrādā darba aizsardzības sistēma. Pamatmērķis, ko nodrošina pareizi organizēta un darba specifikai atbilstoša darba aizsardzības sistēma, ir darba negadījumu novēršana un ar amatu saistītu saslimšanas gadījumu mazināšana. Saskaņā ar Darba aizsardzības likuma 5. pantu, darba aizsardzības sistēma ir obligāti ieviešama visos uzņēmumos neatkarīgi no to lieluma un darbinieku skaita. Tāpat Ministru kabinets ir noteicis vairākus komercdarbības veidus (MK noteikumi nr. 99), kuros kompetentu institūciju piesaiste darba drošības organizēšanai un kontrolei ir obligāta prasība. SIA "Medkos", kas jau ilgus gadus darbojas darba aizsardzības pakalpojumu jomā, piedāvā klientiem sakārtot darba drošības jautājumus uzņēmumā, profesionāli izvērtējot visus darba vides riskus un īstenojot nepieciešamos darba aizsardzības pasākumus šo riska faktoru novēršanai vai mazināšanai. "Medkos" sertificētie un pieredzējušie darba drošības speciālisti paveiks visu uzņēmuma vadītāja vietā, ļaujot nenovērsties no uzņēmuma pamatdarbības veikšanas un garantējot pilnīgu atbilstību Darba aizsardzības likuma prasībām, kā arī veicinot darbinieku labklājību darba vietā.

Lasīt vairāk: www.medkos.lv

Darba drošība

Veselībai droša darba vide ir priekšnoteikums darbinieku labsajūtai un augstai darbaspēka produktivitātei. Šī iemesla dēļ darba drošība ir būtisks faktors, kam jāpievērš uzmanība ikvienam uzņēmumam. Darba drošība ir viens no biežākajiem uzņēmumu klupšanas akmeņiem, tāpēc ir svarīgi piesaistīt kvalificētus darba aizsardzības speciālistus, kas nodrošinās visu ar darba drošību saistīto prasību izpildi uzņēmumā. Uzņēmumam "Medkos" ar plašu pieredzi darba aizsardzības jomā jau kopš 2005. gada ir svarīgi, lai uzņēmumos darba drošība būtu augstā līmenī. "Medkos" nodrošina efektīvas darba aizsardzības sistēmas izstrādi, ieviešanu un uzraudzību, palīdzot uzlabot darba apstākļus un raisot darbiniekos pārliecību un miera sajūtu par darba vides nekaitīgumu viņu veselībai.

Lasīt vairāk: www.medkos.lv

Darba aizsardzība

Viena no jomām, kam uzņēmumi mēdz piešķirt pārāk mazu nozīmi, ir darba aizsardzība. Īpaši tas attiecināms uz nelielām firmām, kam ir ierobežots budžets un kuru struktūra sastāv vien no pāris darbiniekiem. Kaut arī sabiedrība pastāvīgi tiek informēta par darba aizsardzības un drošības nozīmi, tas tomēr diemžēl neapstādina tendenci ignorēt likumu, kā rezultātā uzņēmumiem ne tikai tiek piespriesti naudas sodi, kas var ietekmēt finansiālo situāciju, bet arī ir paaugstināts darbinieku drošības un veselības problēmu risks, un samazinās uzticības līmenis konkrētajam uzņēmumam. Uzņēmuma "Medkos", kura pamatdarbība ir darba aizsardzība, pieredzējusī komanda profesionāli izvērtē un apkopo visus ar darba drošību saistītos riska faktorus, nosaka to bīstamību un riskiem pakļauto personālu, kā arī nepieciešamos darba aizsardzības pasākumus. Uzņēmumiem tiek izsniegta detalizēta dokumentu pakete, kurā iekļautas vajadzīgās instrukcijas un rīkojumi sekmīgai darba aizsardzības sistēmas ieviešanai un uzturēšanai, kā arī tiek piedāvāta turpmāka darba aizsardzības sistēmas uzraudzība un kontrole. Darba aizsardzība un drošība ir komplicēta joma, tāpēc "Medkos" saviem klientiem piedāvā arī profesionālas konsultācijas par jebkuriem darba drošības jautājumiem, kā arī uzņēmuma interešu pārstāvēšanu Valsts Darba Inspekcijā.

Lasīt vairāk: www.medkos.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)