Banner 980x90

NEPLP noraida "Krievu hītu radio" iesniegumu par radiostacijas reģionālā tīkla paplašināšanu Valkā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) ceturtdienas, 21.jūlija, sēdē neatbalstīja SIA "Krievu hītu radio" iesniegumu par radiostacijas reģionālā tīkla paplašināšanu Valkā 104,5 megahercu (MHz) frekvencē, aģentūru LETA informē NEPLP pārstāvji.

Šāds lēmums pieņemts, jo "Krievu hītu radio" 2015.gada 10.decembrī ir uzlikts administratīvais sods par apraides atļaujas darbības pamatnosacījumu neievērošanu.

Līdz ar to NEPLP nolēma izsludināt konkursus apraides tiesību piešķiršanai komerciāla vai nekomerciāla elektroniskā plašsaziņas līdzekļa darbībai - radioprogrammas veidošanai Valkā divās frekvencēs - programmas veidošanai latviešu valodā 104,5 MHz frekvencē un programmas veidošanai svešvalodā 93,2 MHz frekvencē.

Iesniegumi dalībai abos konkursos NEPLP jāiesniedz līdz 12.augustam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)