Banner 980x90

Valkas pagastā dzīvojamajā mājā, iespējams, noticis gāzes sprādziens

Rīga, 8.janv., LETA. Pirmdien Valkas novada Valkas pagastā kādā dzīvojamajā mājā, iespējams, noticis gāzes sprādziens, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses pārstāve Inta Palkavniece.

Plkst.14.03 VUGD saņēma izsaukumu uz Valkas pagastu, kur, saskaņā ar sākotnējo informāciju, divstāvu dzīvojamā mājā bija noticis sprādziens. Ugunsdzēsējiem glābējiem ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka, visticamāk, noticis gāzes sprādziens, jo gaisā bija jūtama gāzes smaka.

No ēkas tika evakuēti seši cilvēki, no kuriem viens bija cietis un tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam. Ēkai bija bojāta starpsiena un ārsiena, tāpēc ugunsdzēsēji norobežoja teritoriju. No nama tika iznesti gāzes baloni un piesaistīta pašvaldība cilvēku izmitināšanas jautājuma risināšanai.

Plkst.16.35 ugunsdzēsēji glābēji darbu notikuma vietā pabeidza.

Kā ziņots, aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēmis 45 izsaukumus - 17 uz ugunsgrēkiem un 22 uz glābšanas darbiem, bet seši izsaukumi bijuši maldinājumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)