Banner 980x90

ZAAO palīdz izprast pazemes konteineru ieviešanas iespējas Jēkabpilī 

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Piektdien, 13.novembrī, izzināt SIA "ZAAO" pieredzi modernu atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumu nodrošināšanā, ieradās SIA "Jēkabpils pakalpojumi" pārstāvji, pilsētas informāciajs portālu tīklu Pilseta24.lv informēja ZAAO sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Leimane.

Jēkabpils atkritumu apsaimniekotāji šobrīd izvērtē iespējas un nepieciešamību pazemes atkritumu konteineru laukumu izveidē Jēkabpils daudzdzīvokļu māju pagalmos, tāpēc vērsās pie šāda tipa konteineru laukumu pirmajiem ieviesējiem Latvijā- SIA "ZAAO".

"ZAAO" Ražošanas daļas darbinieki konsultēja viesus par sarunu svarīgumu ar māju apsaimniekotājiem projekta ieceres apspriešanai, pazemes konteineru laukumu izbūvei nepieciešamās dokumentācijas kārtošanu, atkritumu apjoma aprēķiniem pazemes konteineros attiecībā pret virszemes konteineriem, kā arī konteineru tukšošanas loģistikas plānošanu. SIA "Jēkabpils pakalpojumi" vadītājs Jānis Hauka atzina - kā vienu no būtiskiem ieguvumiem iedzīvotājiem konkrētajā projektā saredz iespēju izveidot sakārtotāku un pievilcīgāku apkārtējo vidi.

ZAAO pazemes konteineru uzstādīšanu sadzīves atkritumiem un otrreizējai pārstrādei derīgu materiālu nodošanai uzsāka 2008.gadā, šobrīd nodrošinot 107 pazemes konteineru apkalpošanu. Būtiskākie ieguvumi no pazemes konteineru uzstādīšanas ir, ka tie ietaupa vietu, ir piemēroti pilsētvidei un ir estētiski.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)