Banner 980x90

VIII Lielais Labdarības Robežtirgus

Sestdien, 8.maijā Valkas Lugažu laukumā valcēniešus un pilsētas viesus gaidīs interesants un savā ziņā unikāls projekts – VIII Lielais Labdarības Robežtirgus. Tas ir plašā sabiedrībā iecienīts, ikgadējs pasākums ar daudzveidīgu kultūras programmu, tirgošanos, dažādām atrakcijām, labdarības loteriju un citām aktivitātēm. Neizpaliks arī labdarības desiņas, ko allaž cep abu dvīņu pilsētu mēri un citas sabiedrībā pazīstamas personas.
Robežtirgus ir vērsts uz labdarību, visi tirgū iegūtie līdzekļi tiek ziedoti kādam konkrētam mērķim. Šogad iekasētā nauda par tirdzniecības vietu nomu, populāru cilvēku ceptajām desiņām, labdarības momentloteriju un citiem ziedojumiem tiks novirzīta Valkas pilsētas tirgus labiekārtošanai – jaunu tirgošanās galdu iegādei.
{baneris}
Labdarības loterijas balvu fondu veido vietējo uzņēmēju, iestāžu un privātpersonu saziedotās lietas. Kā katru gadu, aicinām uzņēmējus un iedzīvotājus ziedot mantas šai loterijai. Balvas labdarības loterijai var nodot Tūrisma informācijas birojā (Valkā, Rīgas ielā 22) katru darba dienu no plkst. 8:00 – 17:00 (pārtraukums no 12:00 – 13:00).

Ikgadēji savu atbalstu Robežtirgus organizēšanā sniedz Valkas Dāmu klubs, Valkas pilsētas kultūras nams, Skaidrīte Pavlova (Valkas pilsētas tirgus), Pilsētas teritorijas apsaimniekošanas nodaļa, SIA "Servilat" (Labdarības desiņas) un Rotari klubs.

Aicināt arī ikvienu tirgotāju pieteikties dalībai VIII Lielajā Labdarības Robežtirgū pa telefonu/ faksu 64725522, mobilo tālruni 26446602 vai e-pastu tib@valka.lv.

Tirgus noslēgumā, plkst. 22.00 Lugažu laukumā būs zaļumballe kopā ar grupu "Bruģis". Balles organizēšanu atbalsta Lauku partnerība "Ziemeļgauja".

Jau ziņots, ka iepriekšējos gados Robežtirgū iegūtie līdzekļi ir ziedoti rotaļu laukuma izveidei, krēslu iegādei Bērnu un jauniešu interešu centram. Pateicoties Labdarības Robežtirgum, J.Cimzes Valkas Mūzikas skolai ir iegādāts akordeons un nepieciešamā tehnika, lai ik dienu pilsētā atskaņotu J.Cimzes tautas dziesmas apdari "Teici, teici valodiņa". Līdzekļi ir novirzīti arī pilsētas skeitparka izveidei un inventāra iegādei.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)