Banner 980x90

Vidzemnieku dārza svētkos godinās reģiona veiksmīgos uzņēmējus

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Trešdien, 17.augustā, plkst.12.30 Jumurdas muižā, Ērgļu novadā Vidzemes plānošanas reģions (VPR) rīkos ikgadējos Vidzemnieku dārza svētkus, kuros godinās 26 Vidzemes veiksmes stāstus - uzņēmīgus un entuziastiskus cilvēkus, kas nav bijušies darba, uzsākot savu uzņēmējdarbību, un ar savu degsmi un aizrautību ir spējuši iedvesmot arī citus biznesa uzsākšanā.

Kā pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informē Vidzemes uzņēmējdarbības centra vadītāja Lelde Ābele, Vidzemes veiksmes stāsti ir VPR iedibināta tradīcija, atklāt aktīvus, radošus un uzņēmīgus vidzemniekus katrā Vidzemes novadā un pilsētā. Cilvēki, iemesli, nozares un darbi ir dažādi, bet tie visi ir par mūsu bezgalīgajām iespējām un neaptveramo spēku. Mājražotāji, amatnieki, saimniecības, tūrisma uzņēmēji, eksportspējīgie, ilgtspējīgie un sociālie, kā arī entuziastiskie uzņēmēji ir šī gada stāsti, kas ir mūsu – Vidzemes veiksmes pamats. Tieši viņi ir tie, kas palīdz attīstīt ekonomiku, uzturēt teritoriju un izglītot sabiedrību.

Stāsti ir apkopoti Vidzemes veiksmes stāstu brošūrā, ko prezentēsim svētku laikā un kas no 17.augusta būs apskatāma arī VPR mājaslapā "www.vidzeme.lv" un VPR "Facebook lapā".

Vidzemes veiksmes stāstu tradīcijas aizsākumi meklējami 2012.gadā. Apzinoties, ka visā pasaulē un arī Vidzemē vērojama tendence iedzīvotājiem aizplūst uz lielpilsētām, citiem novadiem un valstīm, atstājot lauku teritorijas mazāk apdzīvotas, VPR nolēma apzināt tos, kuri ar savu entuziasmu palīdz un iedvesmo vietējos iedzīvotājus. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)