Banner 980x90

Vidzemes uzņēmējiem iespēja tikties ar Latvijas Bankas prezidentu

Valmierā ceturtdien, 23.oktobrī, plkst.11.00, viesnīcā "Wolmar" tiek rīkota uzņēmēju tikšanās ar Latvijas Bankas prezidentu Ilmāru Rimšēvicu.

Pēc tikšanās plkst.15.00 uzņēmējiem būs iespēja apmeklēt semināru "7 veiksmīgu cilvēku paradumi" no "FranklinCovey Latvia".

Kā pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Vidzemes nodaļas vadītājs Juris Sleņģis, Latvijas Bankas prezidents runās par Latvijas tautsaimniecības attīstību, riskiem un izaicinājumiem. Uz tikšanos aicināti visi Vidzemes reģiona uzņēmēji, pašvaldību pārstāvji.

Lai saņemtu pilnvērtīgākas atbildes uz Jums interesējošiem jautājumiem, lūgums tos savlaicīgi iesūtīt uz e-pastu: valmiera@chamber.lv.

Pieteikties iespējams līdz 16.oktobrim rakstiski: valmiera@chamber.lv vai telefoniski: 28625443. Pasākums ir bez maksas.

Pēcpusdienā uzņēmējiem būs iespēja apmeklēt arī kvalitatīvu semināru no FranklinCovey Latvia par tēmu: "7 veiksmīgu cilvēku paradumi", ko vadīs pieredzējis lektors Ilmārs Vamzis. Lektoram ir vairāk kā 20 gadu augsta līmeņa vadītāja pieredze banku sektorā. Kopš 2010.gada FranklinCovey sertificēts treneris, vada kursu "Efektīvu cilvēku 7 paradumi". Semināra laikā runās par efektīvu organizācijas kultūra un par to, kas nepieciešams, lai iegūtu ilgtspējīgu konkurētspēju! Pieteikšanās līdz 22.oktobrim rakstiski: valmiera@chamber.lv vai telefoniski: 28625443. Dalības maksa 27 eiro + PVN, LTRK biedriem, sadarbības partneriem: 10 eiro + PVN.

Abus pasākumus uzņēmējiem piedāvā LTRK Vidzemes nodaļa, kas ir vienīgā LTRK nodaļa Vidzemē, kas apvieno vairāk nekā 80 savus biedrus no visas Vidzemes. Tā sadarbojas ar uzņēmējorganizācijām, pašvaldībām, profesionālajām un augstākās izglītības iestādēm. Balstoties uz biedru un uzņēmēju interesēm, tiek sniegts plašs pakalpojumu grozs, kas sevī ietver biznesa konsultācijas, tirdzniecības misijas, apmācības, seminārus, izstādi-gadatirgu "Vidzemes Uzņēmēju dienas", preču izcelsmes sertifikātus u.c.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)