Banner 980x90

Vidzemes slimnīcas vecmāte Zinta Aleksejeva saņem Goda vecmātes titulu

Vidzemes slimnīcas vecmāte Zinta Aleksejeva nozīmīgā dzīves jubilejā, sakot paldies par vecmātes profesijā nostrādātiem 57 gadiem, saņēmusi Goda vecmātes titulu un Latvijas Vecmāšu asociācijas goda rakstu.

Kā pilsētas informācijas portālu Valka24.lv informēja Vidzemes slimnīcā, pēc Rīgas 1.medicīnas skolas beigšanas 1957.gadā Aleksejeva trīs gadus strādājusi Valkas rajona Vijciema slimnīcā, pēc tam 28 gadus bijusi vecmāte Valkas rajona slimnīcas dzemdību nodaļā, vēl pēc tam 19 gadus strādājusi par vecmāti Valkas poliklīnikas un Valkas slimnīcas sieviešu konsultācijā.

Beidzamos astoņus gadus Aleksejeva strādā Vidzemes slimnīcas poliklīnikā Valkā.

Vecmāte visu savu darba mūžu veltījusi Valkas un tās apkārtnes sieviešu veselībai, bijusi kopā ar viņām no bērna ieņemšanas līdz pat piedzimšanai un vēl ilgi pēc tam. Kolēģu raksturojumā izskan cieņa un goddevība: Zinta Aleksejeva ir ļoti profesionāla un dzīvesgudra vecmāte, vienmēr atsaucīga un pozitīvi noskaņota. Ar apbrīnojamu enerģiju turpina strādāt, no sirds un ar vislielāko atbildības izjūtu pilda visus poliklīnikas vecmātes pienākumus. Dāsni dalās savā bagātīgajā darba pieredzē, ir palīgs un paraugs jaunajiem kolēģiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)