Banner 980x90

Vidzemes kultūras darbinieki apguvuši sociālo mediju izmantošanu un vides noformēšanu

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Vidzemes reģiona kultūras darbinieki aizvadījuši iedvesmojošu apmācību dienu Vidzemes plānošanas reģiona organizētā un Kultūras ministrijas finansētā seminārā, pilsētas informāciajs portālu tīklu Pilseta24.lv informēja Vidzemes plānošanas reģionā.

Šonedēļ tika aizvadītas jau otrās šāda veida apmācības, šoreiz Līgatnes novada Kultūras un tūrisma centrā, kur vairāk nekā 60 kultūras darbiniekiem lektors Rolands Laķis stāstīja par kultūras pakalpojumu mārketingu, bet dekoratore Baiba Prindule deva ieteikumus telpu, skatuves, galdu un vides noformējumam.

Apmācību rīta daļu Rīgas Starptautiskās ekonomikas un biznesa augstskolas pasniedzējs un multimediju eksperts Rolands Laķis uzsāka ar iedvesmojošu stāstījumu par iespējām, kādas paver efektīva sociālo tīklu izmantošana. Gan ar piemēriem no dzīves, gan ar praktiskiem padomiem viņš iedvesmoja kultūras darbiniekus radošāk pieiet savai profesijai un aktīvāk dalīties ar informāciju. Tieši dalīšanās bija Rolanda prezentācijas atslēgas vārds, uzsverot vienu no galvenajiem sociālo tīklu komunikācijas principiem: "Jādalās, nevis jāreklamē." 

Pēc pusdienām kultūras darbinieki devās ekskursijā gan pa Līgatnes Kultūras namu, gan pa papīrfabrikas ciemata vēsturisko centru. Pirmā sniegotā diena šogad radīja īpašu noskaņu, klausoties Kultūras nama vadītājas Ineses Okonovas stāstījumā par Līgatnes vēsturi un attīstību.

Pēc pastaigas kultūras darbiniekus ar praktiskiem padomiem telpu noformēšanā uzrunāja Baiba Prindule, žurnālu "Deko" un "Pie galda" žurnāliste un māksliniece, kāzu un korporatīvo pasākumu dekoratore. Baiba dalījās ar aktuālajām tendencēm formās un materiālos, deva padomus pasākumu kopējā dizaina izveidošanai, kā arī dalījās ar praktisku informāciju, kas īpaši aktuāla kultūras darbiniekiem – profesionāli knifi, kā panākt maksimālu efektu ar minimālām izmaksām, kas labi sasaucās ar Baibas minēto vadmotīvu: "Viens no atslēgas vārdiem dekorēšanā ir pārsteigt!"

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)