Banner 980x90

Valkas/Valgas apsveikuma kartiņu zīmējusi Mākslas skolas audzēkne

Uz Valkas novada domes, Valgas pilsētas domes un Valgas pilsētas valdes parakstītās kartiņas izvēlēts Valkas Mākslas skolas audzēknes Katrinas Lankert veidotais zīmējums, pilsētas informācijas portālu Valka24.lv informēja Valkas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Inguna Medne.

Aizvadītā gada nogalē Valkas Mākslas skolas audzēkņi piedalījās konkursā par skaistāko apsveikuma kartiņu.

Pavisam konkursā piedalījās 28 skolēni, kuri ar savām idejām par Ziemassvētku gaidīšanas laiku un Jaunā gada svinībām vienlaikus centās savdabīgi interpretēt arī abas dvīņu pilsētas – Valku un Valgu.

Konkursā skolu pārstāvēja šādi audzēkņi – Karina Iljin, Oksana Pisaruk, Martin Pusijainen, Anastasia Leontjeva, Ilja Komorov, Katrin Lankert, Lev Sasnjov, Anastasija Arsentjeva, Ksenija Parmenenkova, Lizetta Šemeļova, Lāsma Agnese Bodniece, Marta Evelīna Kļaviņa, Kristiāna Celma, Niks Lācis, Renārs Červids, Mārtiņš Červids, Lauris Krists Lūsis, Sanda Līva Artemjeva, Arta Krūma, Aleksis Eduards Palejs, Alekss Derjabins, Ingus Šķudītis, Gunta Briede un citi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)