Banner 980x90

Valkas pamatskolā Veselīgā izaicinājuma nedēļa

Publicitātes foto/Foto: Valka.lv
Publicitātes foto/Foto: Valka.lv

Valkas pamatskolā no ceturtdienas, 11.februāra līdz ceturtdienai, 18.februārim notiek Veselīgā izaicinājuma nedēļa. Tās mērķis popularizēt veselīgu dzīvesveidu, iesaistot pēc iespējas vairāk skolēnu, pilsētas informācijas portāls Valka24.lv uzzināja Valkas novada pašvaldībā.

Nedēļas garumā klasēm doti vairāki uzdevumi - izdomāt kādu veselīgu izaicinājumu, šo izaicinājumu veikt visu nedēļu vai vienu dienu, nofotografēt vai nofilmēt to.

Veselīgā izaicinājuma nedēļas noslēgums 23.februārī, kad tiks demonstrēti visi iesniegtie video/foto darbi.  Veselīgā izaicinājuma nedēļas dalībnieki saņems veselīgu našķi. 
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)