Banner 980x90

Valkas novada domes zemessargi ņem dalību zibakcijā "Zemessardzei - 25"

Foto: Lita Krone/ LETA
Foto: Lita Krone/ LETA
Zibakcijas "Zemessardzei - 25" ietvaros šogad no Valkas novada domes dalību ņem drosmīgie un spēcīgie, pilsētas informācijas portālu Valka24.lv informēja Valkas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Aksana Markoviča.

Zibakcijas mērķis ir paplašināt sabiedrības priekšstatu par to, cik dažādu profesiju pārstāvji dien zemessardzē, parādīt zemessargu kā aktīvu pilsoni, kas apvieno veiksmīgu karjeru ar militārajām aktivitātēm, kā arī popularizēt zemessardzi.

Akcijas galvenā doma ir šāda – 23.augustā zemessargs savā darbavietā velk formastērpu, nofotografējas un ar foto dalās savos sociālajos medijos. Kam ir iespēja, foto var publicēt arī darbavietas mājaslapā.

Valkas novada domes priekšsēdētājs Vents Armands Krauklis, Valkas novada domes izpilddirektora vietnieks Guntis Bašķis un Valkas novada domes šoferis Aldis Ozols ar lepnumu atsaucās zibakcijas aicinājumam. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)