Banner 980x90

Valkas mērs kongresā Briselē runās par energoefektivitāti

Foto: Evija Trifanova/ LETA
Foto: Evija Trifanova/ LETA
Ceturtdien, 15.oktobrī, Briselē notiks iniciatīvas "Mayor Adapt" kongress par jauno integrēto pilsētu mēru paktu klimata un enerģijas jomā. Uz ievērojamo tikšanos dodas arī Valkas pašvaldības vadītājs Vents Armands Krauklis, pilsētas informācijas portāls Valka24.lv uzzināja Valkas novada pašvaldībā.

"Tas ir gods būt vienam no dalībniekiem šāda mēroga pasākumā. Tā ir pozitīva publicitāte gan Latvijai, gan Valkas novadam, kurš pirmais Baltijā pievienojies šai iniciatīvai. Esmu pārliecināts, ka kongresā varēs gūt labu pieredzi, kā citās valstīs risina vides un siltumenerģijas jautājumus, kā arī gūt kontaktus sadarbībai citos Eiropas Savienības projektos," īsi pirms došanās uz Briseli pauž Valkas novada domes priekšsēdētājs Krauklis.

Iepriekš, šī gada jūnijā Valkas novada pašvaldība parakstīja Mēru apņemšanos par pievienošanos iniciatīvai "Mayor Adapt". Valkas novada pašvaldība šobrīd pirmā pašvaldība Baltijā, kura ir pievienojusies šai iniciatīvai.

"Mayor Adapt" iniciatīva ir radīta, lai aktivizētu un iesaistītu pilsētas pielāgošanās klimata pārmaiņām procesā, un sniegtu tām nepieciešamo atbalstu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)