Banner 980x90

Valkas Mākslas skolā skatāma audzēkņu darbu izstāde

Valkas Mākslas skolas izstāžu zālē aplūkojami 4. un 5.kursa audzēkņu mācību pirmā pusgada laikā tapušie darbi visos mācību priekšmetos – zīmēšanā, gleznošanā, kompozīcijā, materiālā veidošanā un kokgriešanā, pilsētas informācijas portālu Valka24.lv informēja Valkas Mākslas skolas pedagoģe Daiga Soloveiko.

Audzēkņu vecāki un ikviens interesents aicināts apmeklēt mācību darbu skati!

Informācija audzēkņu vecākiem!
4. un 5.kursa audzēkņu Vecāku sapulces – 3.un 4.janvārī plkst.18.00.

Gan decembrī, gan janvārī Mākslas skolas audzēkņu darbu izstādes aplūkojamas arī Valkas novada bibliotēkās, Valkas TC Mego, Valmieras slimnīcas Valkas nodaļas telpās un Valkas kultūras nama izstāžu zālē un 2 stāva foajē.

Savukārt Valkas TIC vēl joprojām var iegādāties Valkas Mākslas skolas audzēkņu apgleznotos traukus – krūzītes un šķīvjus! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)