Banner 980x90

Valkas Mākslas skolā sākas Atvērto durvju dienas

No 12.līdz 15.martam no plkst.14.00 līdz 17.00 Valkas Mākslas skolā (Valkā, Beverīnas ielā 5) būs atvērto durvju dienas "Māksla kā pasaules brīnums". Apmeklējot Mākslas skolu iepriekšminētajā laikā, ikviens interesents tiks iepazīstināts ar skolas apmācību vidi, sistēmu un sasniegumiem, kā rezultātā varēs saņemt atbildi uz jautājumu – kas ir profesionālās ievirzes izglītības jēdziens mākslā?

Atvērto durvju dienas notiek pasākumu cikla "Radošās darbības nedēļa 2012" ietvaros, ko, laikā no 12.līdz 18.martam, organizē LR Kultūras ministrija un Britu padome, sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju.

Radošās darbības nedēļas RADI! mērķis ir plašākā sabiedrībā veidot izpratni un interesi par kultūras un radošo industriju sektoru, radošu izglītību, inovācijām un zināšanu ekonomiku, kā arī veidot saikni starp dažādām nozarēm un sektoriem, saistot to ar katra individuālo izaugsmi un valsts attīstību kopumā. Nedēļas aktivitātes aptvers 5 tematiskās jomas – radošu identitāti, radošu pārvaldību, radošu izglītību, radošus novadus un radošu uzņēmējdarbību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)