Banner 980x90

Valkas kultūras namu sāks vadīt Māris Žigats

No pirmdienas, 4.aprīļa Valkas kultūras namu sāks vadīt Māris Žigats, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Uz vakanci iepriekš tika izsludināts konkurss, kurā uz kultūras nama vadītāja vakanci pieteicās pieci pretendenti. Konkursa komisija, izvērtējot pretendentu atbilstību amatam, pieņēma lēmumu ieteikt un Valkas pilsētas kultūras nama direktora apstiprināšanai virzīt Žigatu.

Žigats līdz šim strādājis par producentu, programmas un mārketinga direktoru un radio dīdžeju, producējis vairākus pasākumus, un viņam ir vairāk nekā 22 gadu pieredze koncertu un pasākumu organizēšanā. Viņš ir viens no "Radio 101" idejas pamatlicējiem. Visplašāko atpazīstamību Žigats ir ieguvis kā grupas "Pienvedēja piedzīvojumi" dalībnieks, menedžeris un producents.

Žigats atklājis, ka, darbu sākot, viens no galvenajiem uzdevumiem būs strādāt pie Valkas pilsētas tēla un pasākumu popularizēšanas. Tiks strādāts ar masu medijiem, lai informācija par Valkas novada kultūras pasākumiem izskanētu visā Latvijā. Kā otro galveno uzdevumu Žigats minējis ciešas sadarbības veidošanu ar Valgas kolēģiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)