Banner 980x90

Valkas ģimnāziju aprīko ar jauniem datoriem

Valkas ģimnāzija saņēmusi vērtīgu dāvinājumu – divus jaunus datorus, pilsētas informācijas portāls Valka24.lv uzzināja Valkas novada pašvaldībā.

Dāvanu pasniedza AAS "Balta" Valmieras filiāles un Valkas KAC vadītāja Nellija Pastva un apdrošināšanas speciāliste Ineta Koopa.

Pastva uzrunājot skolas direktori Lilitu Kreicbergu atzina – ir patiess prieks, ka datorus skolēni varēs izmantot mācību procesā un novēlēja skolai arvien jaunas uzvaras un sasniegumus.

Kreicberga atzina, ka prieks par dāvinājumu ir ļoti liels – skolas bieži dzird labus vārdus, bet dāvanas gan saņem reti.  Datori ir ļoti noderīgi skolas ikdienas darbā un mācību procesā, tāpēc direktore saka lielu paldies dāvinātājiem.

AAS "Balta" dāvinājumu – vienu datoru saņems arī pirmsskolas izglītības iestāde "Pasaciņa".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)