Banner 980x90

Valkā notiks sacensības florbolā vīriešiem "Robežkauss 2014"

17.- 18.maijā Valkas ģimnāzijas sporta hallē notiks sacensības florbolā vīriešiem "Robežkauss 2014".
Sacensības organizē florbola klubs "Valka".

Kā pilsētas informāciojas portālam Valka24.lv pavēstīja Valkas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Brūvere, komandas turnīram aicinātas pieteikties līdz 15.aprīlim. Maksimālais komandu skaits - 16.

Katrā komandā atļauts pieteikt 15 spēlētājus (komandā nedrīkst spēlēt vairāk nekā trīs 2013/14 g. sezonā virslīgā pieteiktie spēlētāji. Ierobežojumi neattiecas uz vārtusargiem).

Pieteikumu, kurā norādīts spēlētāja vārds, uzvārds, numurs (atsevišķi norādīt kapteini un vārtusargu) jānosūta uz e-pastu ilvars.rullis@valka.lv līdz 10.maijam. Dalības maksu par turnīru - 100 eiro apmērā komandai jāsamaksā sacensību organizatoram vai spēļu sekretariātā līdz savas pirmās spēles sākumam.

"BorderCup 2014" uzvarētājs saņems naudas balvu 100 eiro apmērā, bet pirmo trīs vietu ieguvējus apbalvos ar kausiem un medaļām. Tiks noteikts rezultatīvākais spēlētājs (vārti + piespēles). Dalībniekiem tiks pasniegtas pārsteiguma balvas.

Vairāk informācijas: "Robežkauss 2014" organizators Ilvars Rullis, Tel. +371 29403241, e-pasts: ilvars.rullis@valka.lv, http://bordercup.ucoz.lv/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)