Banner 980x90

Valkā Latvijas Futbola federācijas pārstāvji pārrunā turpmāko sadarbību

Ar mērķi pārrunāt turpmāko sadarbību un risināmās problēmas, kā arī tikties un treniņos strādāt ar mazajiem futbolistiem, no piektdienas, 23.augusta, līdz svētdienai, 25.augustam, Valkā viesojās Latvijas Futbola federācijas (LFF) administrācijas pārstāvji, pilsētas informācijas portālam Valka24.lv pavēstīja Futbola kluba "Valka Junior" valdes priekšsēdētāja Jana Maļceva.

Piektdien, 23.augustā, uz tikšanos ar Valkas futbola entuziastiem bija ieradušies LFF izpilddirektors, ģenerālsekretāra vietnieks Edgars Pukinsks un LFF sporta direktors Dainis Kazakēvičs.

Pirmās tikšanās laikā, kurā piedalījās arī novada domes priekšsēdētājs Vents Armands Krauklis, futbola kluba "Valka junior" valde, Valkas Bērnu - jaunatnes sporta skolas direktore, treneris un novada domes sporta pasākumu organizatore, klātesošie tika iepazīstināti ar LFF darbību, izmaiņām futbola klubu un sporta skolu akreditēšanas jautājumā. Savukārt valcēnieši varēja izstāstīt ar kādām problēmām un grūtībām nākas saskarties, kādi jautājumi jāatrisina pirmkārt. Tikšanās laikā tika panākta vienošanās, ka sadarbība starp Valkas futbola dzīves veidotājiem un LFF tiks turpināta.

Maļceva informē, ka pēc tam LFF pārstāvji devās uz Valkas stadionu, kur viņus ar nepacietību gaidīja Valkas U-11 un U-8 mazie futbolisti.Kazakēviča vadībā noritēja abu vecuma grupu treniņš. Pēc tā puiši varēja aprunāties ar Pukinski un Kazakēviču, kuri bērniem novēlēja neapstāties, turpināt trenēties un iet uz savu mērķi. Arī Pukinsks ir audzis Valkā un savas futbola gaitas sācis tieši Valkas stadionā.

Nākamās divas dienas stadionā pulcējās U-11 komanda, viņiem treniņus vadīja LFF Attīstības daļas menedžeris Dzintars Kazaks, kurš, pirms uzsāka darbu LFF, bija FK "Liepājas metalurgs" treneris, tāpēc darbu ar bērniem pārzina ļoti labi. Abas dienas treniņi bija ļoti pārdomāti un intensīvi. Treneris un bērni darbam centās izmantot katru minūti, strādājot ar lielu pašatdevi. Katrs no futbolistiem varēja no šiem treniņiem paņemt tieši sev noderīgo, jo tika strādāts gan pie tehnikas, gan pie tā, kādi ir katra spēlētāja galvenie uzdevumi uz laukuma.

Kazaks futbola klubam "Valka Junior" uzdāvināja jaunas futbola bumbas. Valkas mazie futbolisti saka lielu paldies trenerim Dzintaram par divām lieliskām treniņa dienām un gaida viņu ierodamies nākošreiz savā dzimtajā pilsētā Valkā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)