Banner 980x90

Valkā koncertēs duets "Euphony"

Svētdien, 22.martā, plkst.18.00 Valkas pilsētas kultūras nama lielajā zālē notiks dueta "Euphony", Keitijas Ontensones un J. Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolas stīgu kvarteta "Kvartz" koncerts "Mūs vieno sirdspuksti".

Kā pilsētas informācijas portāls Valka24.lv uzzināja novada pašvaldībā, piedalīsies arī īpašais viesis Andris Kivičs.

Ar šo koncertu duets "Euphony", kura sastāvā ir pašmāju dziedātājas Anete Irkle un Sabīne Metus, vēlas pateikt paldies Valkas novada domei, Valkas uzņēmējiem un parējiem līdzjutējiem par atbalstu konkursā Supernova 2015.

Meitenes kopā spēlē pavisam nesen, savu darbību šādā sastāvā aizsāka ar Ziemassvētku koncertu Valkas Lugažu Ev. Luteriskā baznīcā. Viss notika ļoti likumsakarīgi, valcēnietes Marta, Anete, Keitija un Sabīne jau iepriekš bija tikušās uz skatuves, lai iepriecinātu sevi un klausītājus.

"Vēlējāmies savu sadarbību turpināt un attīstīt, Marta tobrīd bija sākusi savu darbību J. Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolas stīgu kvartetā, nolēmām savu sastāvu papildināt, pieaicinot pārējās kvarteta meitenes, kuras bija sajūsmā par akustiskā sastāva ideju," stāsta meitenes.

Stīgu kvartets "Kvartz" uz lielās skatuves šogad debitēja "Muzikālā banka 2014", kur uzstājās kopā ar dziedātaju Aiju Andrējevu.

Pavasari sagaidot, mūziķi iepriecinās jūs ar savu sirsnīgo uzstāšanos. Sola arī pārsteigumus. Visi laipni gaidīti!

Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties Valkas pilsētas kultūras nama kasē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)