Banner 980x90

Valkā izrādīs muzikālu detektīvu "Lielais noslēpums"

Preili24.lv
Preili24.lv
Sestdien, 23.aprīlī plkst.14.00 Valkas pilsētas kultūras namā uz jaunu muzikālu detektīvu "Lielais noslēpums" aicina radošā apvienība "Teātris un Es", pilsētas informācijas portāls Valka24.lv uzzināja Valkas novada pašvaldībā.

Muzikālais detektīvs ir pilns negaidītu notikumu un noslēpumu. Izrādes saspringtais sižets neļaus gulēt ne mazajam, ne arī lielajam skatītājam. Šajā projektā apvienojuši spēkus, gan mums visiem zināmie "Anekdošu šova" aktieri – Jānis Reinis, Enriko Avots, Helēna Vasiļevska, Armands Ekštets  gan arī jaunie aktieri. Šīs lugas autors un režisors ir latviešiem iemīļotu TV seriālu, kā, piemēram : "Sirdsmīļā Monika", "Vecpuiši", "Lielās derības", "Dakterīt ,palīgā" , režisors Armands Ekštets. Par ko tad ir šī izrāde? Kūtspakaļas ielā ŗegulāri pazūd saldumi. Tagad bez savas skaistās tortes paliek arī gailis. Šo noziegumu sāk izmeklēt detektīvs Ņauris. Tiek meklēts zaglis, liecinieki, bet izmeklēšanai nav nekādu rezultātu, līdz brīdim, kamēr ...

Lomās: Gailis – Jānis Reinis vai Edgars Varaņickis, Ņauris – Armands Ekštets, Vista – Helēna Vasiļevska vai Sibilla Biteniece, Zaķis – Enriko Avots  vai Estere Pumpure.

Izrādes ilgums – 1 stunda.

Ieeja - 3 eiro. Biļešu iepriekšpārdošana Valkas kultūras nama kasē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)