Banner 980x90

Valkā izrādīs komēdiju "Mēs un mūsu sieva"

Sestdien, 22.novembrī, plkst.18.00 Valkas pilsētas kultūras namā būs nepārspējama komēdija divās daļās "Mēs un mūsu sieva", pilsētas informācijas portāls Valka24.lv uzzināja Valkas novada pašvaldībā.

Pasaules kārtība vīrietim ir tāda: sieva, savi bērni, sievas bērni, kopīgie bērni, draudzene, mīļākā, otra sieva, paziņas un gultas biedrenes… Bieži vien sieva nezina neko, dažreiz zina, bet visi turpina dzīvot tālāk, jo tic tam, kas dara viņus laimīgus.

Kas notiek tad, ja sievai ir vīrs, otrs vīrs, bērns un vēl mīļākais? Kad viss ir sagriezts ar kājām gaisā? Un ja vēl vīrs to uzzina? Vai vīrieši rīkojas, kā vīriem pienākas? Vai arī tomēr viņi mēģina neredzēt redzamo?
Kolumba cienīgi atklājumi, kaislību ugunis, dzīvi miroņi, neiedomājami sižeta pavērsieni, pašnāvību mēģinājumi, divi ģībieni, gandrīz kautiņš uz līdzenas vietas un laimīgas(?) beigas. Tas viss izrādē "Mēs un mūsu sieva"!

Par Aīdas Ozoliņas spēlētās varones sirdi un vietu viņas dzīvē cīnīsies latviešu komiķi Jānis Kirmuška un Imants Vekmanis.

Izrādes režisore Indra Vaļeniece.

P.S. Šī ir 2.sērija populārajai izrādei "Pērku jūsu vīru"… Biļešu cenas 7.00, 5.50, 4.00 eiro.  Biļetes var iegādāties Valkas pilsētas kultūras nama kasē

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)