Banner 980x90

Valkā atklās jaunos apkures katlus

Valmiera, 26.okt., LETA. 27.oktobrī plkst.10 Varoņu ielā 39 Lauktehnikas katlu mājā atklās divus no jauna uzstādītos automatizētos apkures katlus, aģentūru LETA informēja Valkas novada domes pārstāve Aksana Markoviča.

Pašvaldība ēku kopā ar trim šķeldas kurināmajiem katliem iegādājās 2012.gada, taču šī gada pavasarī veiktajā ekspertīzē secināts, ka viens no katliem atrodas avārijas stāvoklī. Tāpat katliem bija maza lietderība un augsts kurināmā patēriņš.

Katla uzstādīšanas dēļ nepieaugs siltuma piegādes cenas, kā arī domei būs mazāk izdevumu, jo katlu mājas darbībai būs vajadzīgi mazāk darbinieki, komentē Valkas novada domes priekšsēdētājs Vents Armands Krauklis (Vidzemes partija).

Jau vēstīts, ka Valkas novada dome aizņēmās 667 783 eiro katlu mājas būvdarbiem jauna kurināmā katla iegādei.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)