Banner 980x90

Tuvojas ultramaratons "Neiespējamais skrējiens"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Šā gada 12.novembrī ikviens aktīvā dzīvesveida piekritējs tiek aicināts doties 99 km, 49,5 km, 24,75 km, 9,9 km un 990 m skrējienā vai nūjojot par godu Latviešu Pagaidu Nacionālās padomes izveidei Valkā (Latvija), 1917.gadā, pilsētas informācijas portālu Valka24.lv informēja Valkas novada domes Sporta un jaunatnes lietu daļas vadītāja Kristīne Krastiņa.

Starts pie Valgas (Igaunija) rātsnama. Finišs būs Latvijas pusē - pie Valkas pilsētas kultūras nama.

Šajā pasākumā tiek aicināti piedalīties ne tikai profesionāli skrējēji, sportisti, kas ikdienā nodarbojas ar fiziskām aktivitātēm, bet arī skolēni, ģimenes ar bērniem, nūjotāji, līdzjutēji un atbalstītāji.

Lai pasākums noritētu veiksmīgi, aicinām pieteikties brīvprātīgos, kuru atbalsts būs nepieciešams, pasākumu rīkojot, un tā norises laikā! Ikviens – jaunietis vai pieaugušais, kurš ir gatavs palīdzēt reģistratūrā, ekipējuma pārbaudē, transportēšanā, asistēšanā, ēdiena sagatavošanā barošanas punktiem, tējas vārīšanā, maizīšu smērēšanā, finiša sekretariātā, distancē drošības nodrošināšanā, finiša tiesnešu brigādē, fotografēšanā, ir aicināts pieteikties.

Pieteikšanās forma jāaizpilda elektroniski: https://docs.google.com/forms/d/12SVi7jgMQYaD6i3nHAHWlNIXAx4TepY3PtR5fUOmfN0/viewform

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)