Banner 980x90

Swarovski rotaslietas pērc internetā NelaGems.com

Rotaslietu galvenais mērķis ir izcelt sievietes dabīgo skaistumu un ļaut sievietei sajusties par sevi pārliecinātai. Lai arī rotaslietas mēdz būt gan piemērotas svētku notikumiem, gan arī ikdienas darbiem, tās ļauj sievietēm sajusties skaistām un sapucētām. Latvijas rotaslietu zīmols Nela Gems rada rotaslietas, kas ļaus mirdzēt spožāk katrai sievietei.

Šajā rakstā lasi vairāk par Nela Gems produkciju un skaistajām rotaslietām ar Swarovski kristāliem, kas ir piedāvājumā.

Swarovski rotaslietas no Nela Gems
Nela Gems ir latviešu zīmols, kas nodarbojas ar rotaslietu radīšanu, izmantojot Swarovski kristālus un pērles. Zīmola dibinātāja un vadītāja Nela Strenge ar savu produkciju vēlas piešķirt ikdienai mirdzumu. 

Zīmols Nela Gems rada burvīgas rotaslietas, kas izstaro eleganci un šarmu. Tās ražotas no nerūsējoša tērauda, sudraba vai apzeltīta sudraba. Zīmola rotaslietas ar Swarovski kristāliem ērti iespējams iegādāties mājaslapā www.nelagems.com

Sudraba auskari ar Swarovski kristāliem 


Nela Gems zīmola piedāvājumā ir burvīgi sudraba auskari jebkurai gaumei – sākot no maziem nagliņu auskariem līdz pat izteiksmīgām un košām bārkstīm. Katru auskaru dizains ir atšķirīgs, ko galvenokārt nosaka izvēlētā kristāla lielums un krāsa. 

Ir pieejami vairāk kā 10 Swarovski nokrāsas un toņi, no kā izvēlēties sev vistuvāko. Mazie nagliņu auskari ir pieejami gandrīz 30 dažādos toņos. Kristālu izmēri, atkarībā no auskaru dizaina, atšķiras no 8mm apaļiem kristāliem līdz pat 22mm kristāliem lāses formā. 

Personalizēts medaljons ar vārdu vai iniciāli 

Nela Gems zīmols rūpējas par to, lai rotaslietas spētu katrai sievietei sajusties īpašai – tāpēc piedāvājumā ir arī personalizēti medaljoni ar vārdu vai vārda iniciāli. Uz tā iespējams iegravēt arī kādu nozīmīgu datumu, gada skaitli vai apsveikumu. 

Medaljonu iespējams pievienot gan kaklarotām, gan arī rokassprādzēm. Tas atkarīgs pēc individuālajām vēlmēm. Personalizēts medaljons padarīs izvēlēto rotaslietu par unikālu un mīļu aksesuāru ar pievienotu emocionālo vērtību. Katrai sievietei patiks šāda dāvana. Tā ļaus sajusties vēl mīlētākai un īpašai!

Dabīgo akmeņu rokassprādzes dažādās krāsās 

Mirdzošās Swarovski rokassprādzes ir viens no pirmajiem Nela Gems produktiem, kas palīdzēja zīmolam iegūt popularitāti. Rokassprādzes ar lielajiem Swarovski kristāliem ir īpaši elegantas un paredzētas greznām svinībām. 

Swarovski rokassprādzes ir gatavotas ar īpašu rūpību no mirdzošiem kristāliem un pērlēm dažādos toņos. Tās ir ļoti skaistas, izteiksmīgas un sievišķīgas. 

Tā kā Nela Gems labprāt sadarbojas ar klientiem, tad iespējams arī izvēlēties rotaslietu krāsas pēc savām vēlmēm. Kombinē dažādu krāsu kristālus un tiec pie unikālas rotaslietas!

Mirdzošās Swarovski kristālu kaklarotas  

Nela Gems zīmols pastāvīgi turpina attīstīties un ieviest jaunus dizainus, kas īpaši manāms kaklarotu piedāvājumā. Nela Gems Swarovski kaklarotas kļūst ar vien dabiskākas un modernākas. 

Ir pieejamas gan klasiskas kaklarotas ar mirdzošu centrālo kristālu, gan arī greznas kaklarotas ar īpašiem ievērojamiem un izmērā lielākiem kristāliem.

Skaisti gredzeni 

Nela Gems rotaslietu plašajā piedāvājumā ir pieejami arī sievišķīgi, eleganti un jutekliski sudraba gredzeni sievietēm ar Swarovski kristāliem. 

Gredzenu veidi ir dažādi – gan ar vienu 8mm apļveida kristālu, gan ar 14mm lāses formas kristālu, gan ar diviem un pat trīs apļveida kristāliem kopā. Nela Gems apburošos gredzenus iespējams iegādāties gan sev, gan arī kādai citai sievietei dāvanā. Gredzenu izmēri ir regulējami, tāpēc tie noteikti derēs kā uzlieti katrai sievietei.  

Lai izdodas atrast kāroto vai iepriecināt kādu citu svētkos!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)