Banner 980x90

Strenču novadā meklē Pašvaldības policijas priekšnieku

Strenču novada dome izsludinājusi pieteikšanos pretendentiem uz Pašvaldības policijas priekšnieka amatu, pilsētas informācijas portāls Valka24.lv uzzināja Strenču novada pašvaldībā.

Prasības pretendentiem:
* Augstākā izglītība, vēlams juridiskā;
* Atbilstība likuma "Par policiju" 21.panta nosacījumiem;
* Ieroča nēsāšanas atļauja (personīgais ierocis tiks uzskatīts par papildus prioritāti, izvērtējot vairākus pretendentus);
* Atbilstošs valsts valodas zināšanu līmenis un vismaz viena svešvaloda sarunu valodas līmenī (priekšrocība pretendentiem ar labām krievu valodas zināšanām);
* B kategorijas autovadītāja apliecība;
* Datorprasmes lietotāja līmenī (MS Office, MS Exel, darbs ar e-pastu).

Lūgums pieteikties personīgi Strenču novada domes lietvedībā Valkas ielā 16 vai elektroniski, rakstot uz e-pasta adresi dome@strencunovads.lv Informācija pa tālruni: 64715616.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)