Banner 980x90

Strenčos rīko vokālistu konkursu "Stāsti, Gauja, savu stāstu..." ar finālu Plostnieku svētkos

Rīga, 6.marts, LETA. Strenču novada kultūras centrs aicina piedalīties vokālistu konkursā "Stāsti, Gauja, savu stāstu...", kura fināls norisināsies Plostnieku svētkos, aģentūru LETA informēja novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Ginta Gailīte.

Konkursā var piedalīties solisti vecuma grupās no 15 līdz 24 gadiem, kā arī 25 gadus veci un vecāki solisti. Tāpat piedalīties var dueti un grupas. Pieteikšanās izsludināta līdz 12.aprīlim.

Vokālistu pusfināls norisināsies 28.aprīlī Strenču novada kultūras centrā, bet fināls - 18.maijā Plostnieku svētkos Strenču estrādē. Finālā dalībniekus vērtēs Elita Mīlgrāve, Markus Riva, Jānis Aizupietis un Signe Aizupiete.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)