Banner 980x90

Strenčos gaidāma izrāde "Vella Kalpi"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Pirmdien, 20.jūnijā plkst.19.00 Strenču brīvdabas estrādē notiks izrādes "Vella kalpi" ģenerālmēģinājums, bet trešdien, 22.jūnijā plkst.21.00 visi aicināti uz komēdiju "Vella kalpi" ar dziedāšanu, spēlēšanu, dejošanu, pārģērbšanos un mānīšanos, ar intrigām un mazliet mistikas, pilsētas informācijas portāls Valka24.lv uzzināja Strenču novada pašvaldībā.

Izrādes sagatavošanas vairāku mēnešu maratons ir iegājis finiša taisnē. 

"Latvija. 17.gadsimts. Zviedru - poļu karš. Trīs drosmīgi puiši aizstāv Rīgu, ko ielenkusi zviedru armija ģenerāļa Svensona vadībā. Trīs braši latviešu puiši - Andris, Pēteris un Ērmanis taisnības, draudzības un mīlestības vārdā veic pārdrošus varoņdarbus. Viņi neļauj Rīgas rātei "pret labu atlīdzību" atdot savu pilsētu un tās atslēgu ienaidniekam. Pretinieku pusē ir spēks un vara, tiesa reizēm pietrūkst prāts un attapība... Drosmīgos puišus viņu gaitās pavada, stiprina un balsta trīs jaunavas - Rūta, Anna un Lēne - mīlošas, gudras, jautras un asprātīgas. Nav tādu pretinieku, kas spētu stāvēt pret šiem sešiem - viņu kopā liktajiem spēkiem un prātiem. Beigās viņus saista arī liktenis un viss beidzas laimīgi - ar kāzām," rakstīts par izrādi. 

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)