Banner 980x90

Starptautiskā tūrisma projekta "Tūrista marka" koka suvenīri tagad arī Valkas TIB

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Valkas novada domes tūrisma informācijas birojā (TIB) ir pieejami starptautiskā tūrisma projekta "Tūrista marka" koka suvenīri, pilsētas informācijas portālu Valka24.lv informēja Valkas novada domes TIB tūrisma speciāliste Diāna Aņina.

Pirmo reizi "Tūrista markas" suvenīri ir parādījušies Čehijā 1997.gadā, bet 2016.gada sākumā Tūrista marka ir izplatīta jau vairāk nekā 20 pasaules valstīs, tostarp tagad arī Latvijā. Tūrista markas izplatīšanās nemitīgi paplašinās un tiek pastāvīgi papildināta ar jauniem, interesantiem objektiem.

"Tūrista marka" ir koka suvenīrs ar kārtas numuru, uz kura tiek atveidota vieta, kam ir tūrisma, kultūras vai dabas objekta nozīme: pilsētas, muzeji, arhitektūras pieminekļi, dabas liegumi, slavenas kalnu virsotnes, jūras kūrorti, baznīcas un citas aizraujošas vietas. Tūrista marka ir unikāla ar to, ka to iespējams iegādāties, tikai apmeklējot attēloto vietu vai objektu.

Šis ir jauns kolekcionēšanas veids, kas ir ļoti izplatīts Eiropā. Plānojiet savu ceļojumu tā, lai iegūtu savā īpašumā vairākas Tūrista markas, kas nav tikai suvenīrs, bet arī patīkamas atmiņas no Jūsu ceļojuma, kā arī papildus motivācija apceļot mūsu valsti.

Tūrista marku kolekcionēšana rosina tās īpašnieku piedalīties Kolekcionāru spēlē.

Kolekcionēšanas spēles noteikumus var atrast http://www.turista-marka.lv/

Tūrista markas cena ir 2€ visā Latvijas teritorijā.

Sāc jau šodien un iegādājies savas pirmās "Tūrista markas". Valkas TIB ir pārdošanas punkts Tūrista markai Nr.10 – Valka, kā arī Tūrisma markai Nr.8 Ērģemes pilsdrupas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)