Banner 980x90

Šovasar Valkas un Valgas pilsētu svētkos rīkos kopīgu parādi

Rīga, 20.febr., LETA. Šovasar Valkas un Valgas pilsētu svētku laikā pirmo reizi paredzēts rīkot kopīgu parādi, aģentūra LETA uzzināja Valkas pašvaldībā.

Pilsētu svētki notiks no 5.jūnija līdz 11.jūnijam, piedāvājot dažādus pasākumus, bet 9.jūnijā pirmo reizi plānots organizēt parādi, kas tiks rīkota kopīgi ar Valgu. Parādē tiks aicināti piedalīties Valkas un Valgas pašdarbnieki, policisti, ugunsdzēsēji, skolas, pilsētas uzņēmumi, biedrības, iestādes, interešu grupas un kolektīvi.

Valkas novada domes priekšsēdētājs Vents Armands Krauklis (Vidzemes partija) stāstīja, ka dažus gadus atpakaļ notika kopīga Latvijas un Igaunijas ugunsdzēsēju parāde un cilvēkiem tā esot patikusi, tādēļ ar Valgas kolēģiem nolemts iedibināt jaunu tradīciju - kopīgu Valkas un Valgas parādi svētkos.

"Mēs ļoti ceram, ka gan cilvēki, gan organizācijas būs atsaucīgi un padomās arī par interesantu vizuālo noformējumu. Par parādes dienu ir izvēlēta svētdiena, lai visi varētu tajā piedalīties," akcentēja pašvaldības vadītājs.

Paredzēts, ka parāde sāksies plkst.12 no Valkas kultūras nama un tālāk ies uz Valgas pusi. Pēc parādēs notiks laivu rallijs, kā arī plānoti SUP dēļu mači.

Valkas un Valgas pilsētu svētki piedāvās dažādus notikumus, domājot arī par izklaidēm bērniem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)