Banner 980x90

Reģionālo attīstības centru apvienību turpinās vadīt Valkas novada domes priekšsēdētājs Krauklis

Vents Armands Krauklis/ Foto: Evija Trifanova/ LETA
Vents Armands Krauklis/ Foto: Evija Trifanova/ LETA
Biedrības "Reģionālo attīstības centru apvienība" biedru kopsapulcē, klātesot vairāku pašvaldību vadītājiem, par biedrības valdes priekšsēdētāju atkārtoti ievēlēts Valkas novada domes priekšsēdētājs Vents Armands Krauklis, aģentūru LETA informēja biedrībā.

Par Armandu Kraukli nobalsoja 15 no 16 klātesošajiem biedrības biedriem, savukārt viens no biedriem atturējās. Par valdes priekšsēdētāja vietniekiem tika ievēlēti Siguldas novada domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics un Dobeles novada domes priekšsēdētājs Andrejs Spridzāns.

Biedru kopsapulce atkārtoti pārvēlēja arī biedrības valdi, kurā bez Kraukļa, Mitrevica un Spridzāna ievēlēti arī Līvānu novada domes priekšsēdētājs Andris Vaivods, Kuldīgas novada domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa, Krāslavas novada domes priekšsēdētājs Gunārs Upenieks, Madonas novada domes priekšsēdētājs Andrejs Ceļapīters.

Biedrība "Reģionālo attīstības centru apvienība" izveidota 2015.gada sākumā, apvienojot 21 Latvijas Republikas novadu, kas "Latvijas Nacionālajā attīstības plānā 2014.-2020.gadam" definēti par reģionālajiem attīstības centriem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)