Banner 980x90

Projekti no Vidzemes un Latgales iegūst finansējumu vairāk nekā EUR 10 000 apmērā savu ideju realizācijai

 /></a><br />
Labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv maija balsojuma konkursa ietvaros finansējumu savu mērķu realizācijai vairāk nekā EUR 10 000 apmērā ar SMScredit.lv atbalstu saņēma Alūksnes biedrība

Biedrības "Astes un Ūsas" pārstāvis Modris Briedis par projekta ideju stāsta: "Jau ideju līmenī projektu rakstījām ar domu, ka viss izdosies, citādi nemaz nebūtu sākuši to darīt, lai gan domas bija visdažādākās un pieredze šādu projektu īstenošanā mums nebija nekāda. Taču stāsts nav par to, kā mums izdevās sasniegt labu rezultātu. Stāsts būs pēc tam, kad katram suņu boksam būs arī savs pastaigu laukums, vairāk saules un vairāk svaiga gaisa. Īpaši gandarīti esam tāpēc, ka finansējumu neprasījām sev vai kādam no saviem hobijiem, bet tiem, kas nonākuši nelaimē un paši palūgt nevar."

Projekta "Brālēnu ceļš uz blakusvāģu motosportu" pārstāvji Kristaps Rozenbergs un Lotārs Aleksejevs par dalību publiskajā balsojuma konkursā saka: "Priecājāmies jau uzzinot, ka esam iekļuvuši otrajā kārtā, bet lielas cerības uz to, ka uzvarēsim, nelikām. Nebijām domājuši, ka izdosies savākt pietiekami daudz balsu, lai kļūtu par vienu no finansējuma ieguvējiem, taču, redzot pirmās dienas rezultātus, sapratām, ka ir jācīnās, kā vien var. Uzvarētāju pulciņā, protams, ir silti un omulīgi, un mēs joprojām nespējam noticēt, ka tieši ar mums kas tāds ir noticis. Pateicamies visiem, kas atdeva kaut vienu balsi un veltīja mums laiku, lai palīdzētu." 


Ik mēnesi 15 iedvesmojošiem projektiem no visas Latvijas labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv ietvaros tiek dota iespēja cīnīties par finansējumu līdz pat EUR 7500 no SMScredit.lv savu mērķu realizācijai. Sīkāk ar labdarības iniciatīvu un tās sniegtajām iespējām var iepazīties mājaslapā: www.LabieDarbi.lv

LabieDarbi.lv finansējumu ieguvušo projektu arhīvs pieejams – Rīga, Vidzeme, Kurzeme, Latgale un Zemgale.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)