Banner 980x90

Piedalies velomaratonā "Tour de LatEst"

Igaunijas – Latvijas pārrobežu sadarbības programmas projekta "Ar velo pa Vidzemi un Dienvidigauniju" ietvaros ir izveidots jauns Vidzemi un Dienvidigauniju savienojošs velomaršruts. Līdz ar pavasara iestāšanos, ikviens interesents tiek aicināts iepazīt abu reģionu skaistākās vietas. Valkas Tūrisma informācijas birojā ir pieejama jaunā velomaršruta Tour de LatEst bezmaksas karte.
Kulminācijas pasākums būs velomaršruta Tour de LatEst atklāšana, kas plānota š.g. 11.– 24.jūlijā, kad tiek organizēts velomaratons. Tā starts būs Siguldā.

14 dienu laikā izturīgākie maratona dalībnieki pieveiks 1000 km, apmeklējot Cēsis, Raunu, Smilteni, robežpilsētas Valku un Valgu, Vīlandi, Tartu, Otepi, Karulas nacionālo parku, Alūksni, Gulbeni un Gaiziņkalnu, pa ceļam baudot brīnišķīgas dabas ainavas un apskatot interesantākos tūrisma objektus. Tour de Lat Est velomaratona finišs paredzēts 24.jūlijā Siguldā.
{baneris}
Piedalīties velomaratonā aicināts ikviens, kuram tuvi velo prieki un patīk ceļot kustībā, jo maratonam iespējams pievienoties jebkurā vietā, izvēloties sev tīkamākos maratona posmus!

Reģistrācija velomaratonam ir jau sākusies, sīkāka informācija par maršrutu (karte, GPS) un reģistrācijas forma pieejama www.vidzeme.com mājas lapā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)