Banner 980x90

Pie varas Valkā atgriežas bijušais mērs Vents Armands Krauklis

Valkas novadā pašvaldības vēlēšanās ar 2166 balsu jeb 58,65% vēlētāju atbalstu uzvarējusi bijušā mēra Venta Armanda Kraukļa pārstāvētā Vidzemes partija, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) apkopotie provizoriskie rezultāti.

Vidzemes partijai jaunajā domes sasaukumā būs deviņas vietas no 15.

Savukārt otrajā vietā ar 20,61% vēlētāju atbalstu ierindojas Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK", par kuru nobalsojis 761 novadnieks. Šī partija domē iegūst trīs vietas.

Trešajā vietā ierindojas partijas "Vienotība" un "Latvijas Zemnieku savienība" apvienotais saraksts, kas saņēmis 18,9% balsu un iegūs trīs deputātu krēslus.

Par derīgām pašvaldību vēlēšanās Limbažu novadā atzītas 3625 vēlēšanu zīmes.

CVK publicēs gala rezultātus pēc to apstiprināšanas novada vēlēšanu komisijā.

Sestdien, 1.jūnijā Latvijā notikušajās pašvaldību vēlēšanās Valkas novadā kopumā nobalsojuši 3706 vēlētāji, kas ir 48,64% no kopējā balsstiesīgo skaita.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)