Banner 980x90

Par Valkas novadu mēru ievēlēts Vents Armands Krauklis

Valkas novada domes jaunievēlēto deputātu sastāvs ceturtdien, 20.jūnijā ar 13 balsīm "par" un divām "pret" par novada mēru ievēlējis kādreizējo domes vadītāju Ventu Armandu Kraukli (Vidzemes partija), aģentūru LETA informēja Valkas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Inguna Medne.

Sēdes laikā priekšsēdētāja amatam izvirzīta arī Aivara Sjademes (NA) kandidatūra, par kuru nobalsojuši divi deputāti.

Domes priekšsēdētāja vietnieku un pastāvīgās komitejas plānots noteikt un apstiprināt ārkārtas sēdē, kas sāksies šodien plkst.14.00, pastāstīja Medne.

Valka24.lv jau vēstīja, ka Valkas novadā pašvaldības vēlēšanās ar 2166 balsu jeb 58,65% vēlētāju atbalstu uzvarējusi bijušā mēra Venta Armanda Kraukļa pārstāvētā Vidzemes partija.

Savukārt Nacionālo apvienību atbalstījuši 761 jeb 20,61% vēlētāju, bet partijas "Vienotība" un Latvijas Zemnieku savienības apvienoto sarakstu, kura līderis ir līdzšinējais novada domes priekšsēdētāja vietnieks Viesturs Zariņš, - 698 jeb 18,9% Valkas iedzīvotāju.

Līdz šim Valkas novada domi vadīja Kārlis Albergs, kurš šajās pašvaldību vēlēšanās nolēma nekandidēt.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)