Banner 980x90

Oktobrī Valkā Bērnu veselības autobuss piedāvās neirologa un otolaringologa konsultācijas

Rīga, 17.sept., LETA. Valkā 23.oktobrī viesosies Bērnu veselības autobuss, kas šoreiz piedāvās konsultācijas pie Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) neirologa un otolaringologa (LOR), aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Vizīte pie speciālistiem ir bez maksas, tikai ar iepriekšēju pierakstu. Pierakstu rindā veido Valkas novada domes Sabiedrības veselības organizatore Baiba Vorobjeva, tālrunis: 28 644 365. Vietu skaits uz konsultācijām pie speciālistiem ir ierobežots.

Ierodoties uz vizīti, līdzi jāņem bērna dzimšanas apliecība vai kāds cits personu apliecinošs dokuments. Tāpat, vēlams līdzi ņemt informāciju par bērna veselības stāvokli, lai BKUS speciālisti varētu veikt savu darbu ātrāk, labāk un rezultatīvāk.

Pēc bērnu veselības autobusa speciālistu apmeklējuma, vecāki aicināti doties ar iegūto izrakstu pie saviem ģimenes ārstiem, lai ģimenes ārsti būtu informēti, par tālāko nepieciešamo ārstēšanu.

Bērnu veselības autobuss piestās Lugažu laukumā, pretī Kultūras namam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)