Banner 980x90

Notiks Vidzemnieku dārza svētki

Foto: Vidzeme.lv
Foto: Vidzeme.lv
Trešdien, 17.augustā, plkst.12.30 Ērgļu novadā, Jumurdas muižā, Vidzemes plānošanas reģions (VPR) rīkos ikgadējos Vidzemnieku dārza svētkus, kuros godinās 26 Vidzemes veiksmes stāstu varoņus - uzņēmīgus un entuziastiskus cilvēkus, kuri nav bijušies darba, sākot savu uzņēmējdarbību, un ar savu degsmi un aizrautību ir spējuši iedvesmot arī citus biznesam.

Kā aģentūru LETA informēja VPR sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Vasermane, Vidzemes veiksmes stāsti ir VPR iedibināta tradīcija atklāt aktīvus, radošus un uzņēmīgus vidzemniekus katrā Vidzemes novadā un pilsētā. Mājražotāji, amatnieki, saimniecības, tūrisma uzņēmēji, eksportspējīgie, ilgtspējīgie un sociālie, kā arī entuziastiskie uzņēmēji ir šī gada stāsti, kas ir Vidzemes veiksmes pamats.

Stāsti ir apkopoti Vidzemes veiksmes stāstu brošūrā, ko prezentēsim svētku laikā un kas no 17.augusta būs apskatāma arī VPR mājaslapā "www.vidzeme.lv".

Vidzemes veiksmes stāstu tradīcijas aizsākumi meklējami 2012.gadā. Apzinoties, ka visā pasaulē un arī Vidzemē vērojama tendence iedzīvotājiem aizplūst uz lielpilsētām, citiem novadiem un valstīm, atstājot lauku teritorijas mazāk apdzīvotas, VPR nolēma apzināt tos, kuri ar savu entuziasmu palīdz un iedvesmo vietējos iedzīvotājus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)