Banner 980x90

Notiks grāmatu izstādes "Valcēnieši raksta - kopības apzināšanās" atklāšana

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Piektdien, 2.oktobrī, plkst.19 Valcēniešu dienu laikā Valkas pilsētas kultūras namā atklās izstādi "Valcēnieši raksta - kopības apzināšanās", aģentūru LETA informēja Valkas novada Centrālās bibliotēkas vadītāja Ginta Dubrovska.

2003.gadā Valcēniešu dienās izstādē "Valcēnieši literatūras pasaulē" bija aplūkojamas tikai daiļliteratūras grāmatas. Šajā izstādē būs pārstāvēta arī nozaru literatūra, jo valcēnieši ir rakstījuši gan vēsturei un filozofijai, gan valodniecībai un matemātikai, gan arī citām zinātnēm veltītas grāmatas. Izstādē varēs iepazīties ar 88 autoru darbiem, 28 grāmatas no saviem krājumiem eksponē Latvijas Nacionālā bibliotēka.

Atklāšanas pasākumu kuplinās Valkas novada literārā apvienība.

Izstāde kultūras namā būs apskatāma arī 3.oktobrī. Savukārt no 5.oktobra ar valcēniešu sarakstītajām grāmatām būs iespēja iepazīties Valkas novada Centrālās bibliotēkas telpās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)