Banner 980x90

Noskaidroti LabieDarbi.lv augusta balsojuma uzvarētāji

"Pārliecināt balsotājus atbalstīt konkrēto projektu nav vienkāršs uzdevums, un finansējuma iegūšana projekta atbalstam jau vērtējama kā liela uzvara, tomēr spēja uzvarēt divreiz ir pavisam cita līmeņa sasniegums. Televīzijas raidījums "Gribu mājās" jau sākotnēji bija viens no balsošanas līderiem, un atkārtota uzvara vēlreiz tikai apliecina, ka bērni un viņu labklājība sabiedrībai ir svarīga, jo bērni ir mūsu nākotne," iespaidos dalās LabieDarbi.lv projekta vadītāja Jeļena Šļihta.

Viņa arī norāda, ka ir gandarīta, ka ar LabieDarbi.lv starpniecību izdodas piešķirt finansējumu projektiem, kas vērsti ne tikai uz kāda konkrētas personas vai domubiedru grupas potenciāla izaugsmi, bet arī lai risinātu daudz globālākas problēmas – kā, piemēram, arī šajā gadījumā, aicinātu aizdomāties par bērnu adopciju un spēju sniegt bērniem ģimeni.

Augusta balsojumā pie finansējuma ticis arī astoņgadīgais flautists Gabriēls, kas par iegūtajiem līdzekļiem tagad varēs sev iegādāties kvalitatīvu instrumentu, lai sekmīgi turpinātu apgūt flautas spēli un attīstīt savas prasmes un dotības mūzikas jomā. Kopā augustā par pieteiktajiem projektiem atdotas 10210 balsu un uzvarētājiem piešķirts finansējums 7367 eiro apmērā.

Par LabieDarbi.lv
AS "4finance" zīmola, nebanku kredītdevēju nozares līdera SMScredit.lv labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv mērķis ir ikmēneša projektu konkursa kārtībā nodrošināt iespēju ikvienam saņemt finansiālu atbalstu savu ideju un mērķu realizācijai. Labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv ietvaros, nepilnu četru pastāvēšanas gadu laikā ar iniciatora SMScredit.lv atbalstu saziedots jau vairāk nekā 1000 000 eiro. 

Papildu informācija

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)