Banner 980x90

Nobalso par LabieDarbi.lv projektu ar vienu pieskārienu savam tālruņa ekrānam!

Katru mēnesi LabieDarbi.lv mājaslapā norisinās sīva cīņa par finansējuma saņemšanu visdažādāko ideju realizācijai tādās jomās kā izglītība, zinātne, kultūra, sports un vide. Konkursā piedalās iedzīvotāji no visas Latvijas, tāpēc daudziem no mums sniegt savu atbalstu, nobalsojot par kādu no projektiem, ir ikmēneša labo darbu saraksta pirmajā vietā. Novērtējot Latvijas iedzīvotāju aktivitāti un lojalitāti, LabieDarbi.lv komanda nolēma atvieglot šo procesu, integrējot jaunu risinājumu "CaptureIn".

"Turpmāk ar "CaptureIn" aplikācijas palīdzību balsošanas process neaizņems vairāk par pāris sekundēm. "CaptureIn" ir pasaulē unikāls, patentēts risinājums, kas pilnībā aizvieto paroles tiešsaistes pakalpojumos. Risinājums strādā uz ikviena Android (2.3+) un iPhone (iOS7+) viedtālruņa un neprasa jebkāda papildus aprīkojuma iegādi, t.sk. SIM kartes maiņu," informē labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv vadītāja Jeļena Šļihta.

"Balsošana par LabieDarbi.lv projektiem vēl joprojām norisinās 3 platformās: www.LabieDarbi.lv, www.labiedarbi.inbox.lv un www.draugiem.lv/labiedarbi.lv/, tāpēc, mūsuprāt, ir ļoti svarīgi, lai visās platformās tiktu nodrošināta ne tikai godīga, bet arī ērta un ātra balsošanas iespēja. Tāpēc patiesi ceram, ka šīs unikāls risinājums palīdzēs konkursa dalībniekiem savākt vēl vairāk balsu savas ieceres  atbalstam," stāsta J.Šļihta.

Izmantojot "CaptureIn", lietotājs nenonāk saskarsmē ar jebkādu sensitīvu informāciju, ko kāds ļaunprātis varētu no lietotāja izzināt un izmantot pret to – balsošana vēl aizvien paliek droša un katra balss unikāla. Tāpēc LabieDarbi.lv projekta vadītāja aicina noticēt labiem darbiem un nepalaist garām iespēju paust savu viedokli, nobalsojot par kādu vērtīgu projektu, kā arī vienmēr izmantot iespēju realizēt arī savu sapni, iesniedzot savu projekta ideju un veiksmes gadījumā saņemt līdz pat 7500 eiro finansiālu atbalstu. Lai piedalītos, līdz norādītajam datumam ir jāaizpilda projekta pieteikums mājaslapas www.LabieDarbi.lv sadaļā "Iesniedz projektu". Pēc tam tiek izvēlēti 15 perspektīvākie projekti, kas nonāk publiskajā balsošanā.

Par LabieDarbi.lv
AS "4finance" zīmola, nebanku kredītdevēju nozares līdera SMScredit.lv labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv mērķis ir ikmēneša projektu konkursa kārtībā nodrošināt iespēju ikvienam saņemt finansiālu atbalstu savu ideju un mērķu realizācijai. Labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv ietvaros, nepilnu četru pastāvēšanas gadu laikā ar iniciatora SMScredit.lv atbalstu saziedots jau vairāk nekā 1000 000 eiro. 

Papildu informācija:

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)