Banner 980x90

Masku izgatavošanas meistardarbnīca

No šodienas, 22.marta, līdz sestdienai, 27.martam (ieskaitot), Norvēģijas valdības divpusējā finanšu instrumenta programmas "Pārrobežu sadarbība" apakšprojekta "Valkas un Valgas pilsētu kopējās mākslas vides attīstība" ietvaros Valgā notiks masku izgatavošanas meistardarbnīca.
Šī aktivitāte būs lieliska iespēja abu dvīņu pilsētu un valstu – Valgas (Igaunija) un Valkas (Latvija) jauniešiem uzzināt masku izgatavošanas noslēpumus un iepazīties ar igauņu un latviešu pieredzi šajā jomā. Pedagogu vadībā jaunas zināšanas par masku gatavošanu apgūs gan Valkas Mākslas skolas audzēkņi, gan bērni no Valgas.

Meistardarbnīcas noslēgums ar masku prezentāciju būs sestdien, 27.martā plkst.17:00 Valgas Jauniešu centrā. Ikviens interesents aicināts piedalīties masku demonstrējumos mūzikas ritmos.
{baneris}
Jau ziņots, ka iepriekšminētais projekts ilgst līdz 2010.gada novembrim. Projekta kopējās izmaksas ir EUR 570600,- (no tām EUR 485010,- ir programmas līdzfinansējums, bet EUR 85590,- ir Valkas un Valgas pašvaldību līdzfinansējums). Projekts ir sadalīts 3 aktivitātēs: projekta koordinēšana un mārketings, Valkas Mākslas skolas rekonstrukcija, mākslas un kultūras izglītības pasākumi abu dvīņu pilsētu jauniešiem. Tā kā Valgas pilsētai nav savas mākslas skolas, Valkas Mākslas skola tiks rekonstruēta kā abu dvīņu pilsētu mākslas un kultūrizglītības centrs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)