Banner 980x90

"Ligumsa" būvēs tehnikas apkopes un remonta punktu

"Nordea" banka finansējusi SIA "Ligumss" tehnikas apkopes un remonta punkta būvniecības projektu, piešķirot 280 000 eiro. Šodien notikusi svinīgā autoservisa "Ligumss" atklāšana, informē "Nordea" banka.

"Ņemot vērā, ka no uzņēmuma dibināšanas brīža ievērojami pieaugusi tā saimnieciskā darbība, vēlējāmies turpināt uzņēmuma attīstību, paplašinot arī tā darbību. Iesaistoties Lauku attīstības programmā, uzņēmumam radās iespēja iesniegt projektu Lauku atbalsta dienestam, kā rezultātā līdz ar plānoto tehnikas apkopes un remonta punkta būvniecību tiks nodrošināti arī kvalitatīvi un daudzpusīgi pakalpojumi tehnikas remonta, apkopes un uzturēšanas jomā, izmantojot jaunākās tehnoloģiskās iekārtas. Esam pateicīgi "Nordea" bankai par sniegto atbalstu, kas ļāvis realizēt šo ieceri," stāsta SIA "Ligumss" valdes loceklis Māris Stalis.

"Ņemot vērā ekonomiskās situācijas uzlabošanos Latvijā, nozares rādītāju augšupeju un augsto autoservisa pakalpojumu pieprasījumu Vidzemē, esam gandarīti atbalstīt šo projektu, kurā saredzam biznesa dzīvotspēju ilgtermiņā. Nepilna gada laikā uzbūvēts viens no jaunākajiem, mūsdienu prasībām atbilstošiem autoservisiem, kas apmierinās klientu vēlmes Ziemeļlatvijā. Īpašs prieks ir par papildus radītajām darbvietām," uzsver "Nordea" bankas Reģionālā klientu apkalpošanas centra vadītāja Sandra Rasnača.

"Ligumss" pērn ir strādājis ar 56 682 eiro apgrozījumu un guvis 996 eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Stalis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)