Banner 980x90

A.Kurpnieces dzejas grāmatas "Ar sauli sirdī" atvēršanas svētki

Trešdien, 14.aprīlī plkst.17.30 Jāņa Cimzes Valkas Mūzikas skolā (Valkā, Semināra ielā 25) būs mūsu pilsētas dzejnieces Ausmas Kurpnieces jaunās dzejas grāmatas "Ar sauli sirdī" atvēršanas svētki.
Pasākumā piedalīsies un dzeju lasīs Līga Krama, Mārīte Magone, Zanda Markova, Brigita Pakule, Aija Sallu un Daiga Sondare. Ar savām dziesmām svētkus skanīgākus darīs Valkas pensionāru klubiņa "Zelta rudens" koris (diriģente Tatjana Tīruma) un Valkas pilsētas kultūras nama dziesmu draugu kopa "Nāburgi" (vadītāja Mārīte Meļķe).

Ar saviem sagatavotajiem priekšnesumiem pasākumā uzstāsies klubiņa "Zelta rudens" deju kolektīva dejotāji (vadītājs Alberts Smilga) un visiem klātesošajiem par prieku muzicēs J.Cimzes Valkas Mūzikas skolas audzēkņi. A.Kurpnieces grāmatu "Ar sauli sirdī" pasākuma gaitā varēs arī iegādāties.
{baneris}
Pasākums notiek "Cimzes dienas 2010" ietvaros un to organizē Valkas novada centralizētā bibliotēka.

Laipni aicināti visi interesenti!
Ieeja – bezmaksas.   

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)