Banner 980x90

Kūku konkursā meklēs Valkas novadam raksturīgu garšu

Jelgava, 24.aug., LETA. Valkas kultūras namā 27.oktobrī plkst.11 norisināsies Kūku konkurss, kurā organizatori cer atrast garšu, kas būtu raksturīga tieši Valkas novadam, aģentūru LETA informēja Valkas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Brūvere-Kvēpa.

Konkursa noteikumi paredz, ka tortes vai kūkas svars nevar būt mazāks par trīsarpus līdz četriem kilogramiem.

"Kā parasti, tiek dota vaļa brīvai izvēlei. Torte vai kūka var būt gan sāļa, gan salda. Galvenais, padomāt, kas ir tās garšas un arī krāsas, kas raksturīgas Valkas novadam vai Ziemeļlatvijai vispār," klāstīja konkursa organizatore Sniedze Ragže.

Konkursa dalībniekus vērtēs profesionāla žūrija piecās nominācijās. Dalība konkursā ir bez maksas, bez tam pašvaldība katram kūku meistaram dāvina dalību meistarklasē. Meistarklasi vadīs Maija un Jānis Kairi.

Kūku konkursu novadā organizē, lai popularizētu un attīstītu šo mājražošanas nozari novadā un visā Latvijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)