Banner 980x90

Kārķu tautas namam svinēs 80.jubileju

Sestdien, 16.novembrī, tiks svinēta Kārķu tautas nama 80.jubileja, pilsētas informācijas portālu Valka24.lv informēja Kārķu tautas nama vadītāja Dace Pieča.

"Rudens lapu virpulī paiet ne tikai dienas, bet aizskrien gadi. Kārķu tautas namam šis ir jau 80.rudens kopš tautas celtā ēka ver durvis pagasta iedzīvotājiem, lai varētu sanākt kopā, dziedāt, dejot, spēlēt teātri un kopīgos pasākumos pavadīt brīvo laiku. Atzīmējot šo jubileju, tautas nama pašdarbnieki gatavo koncertprogrammu ar bijušo dejotāju, dziedātāju un muzikantu piedalīšanos," atklāja Pieča.

Pasākums notiks 16.novembrī, kad tautas nama jubileja tiks apvienota ar Latvijas Republikas dzimšanas dienas svinībām. Organizatori aicina atsaukties visus, kuri kādreiz ir piedalījušies kādā no Kārķu tautas nama pašdarbības kolektīviem. Informācija tiks gaidīta pa telefonu 26365892 (Dace) vai e-pastu – karkitn@valka.lv. līdz 1.novembrim. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)