Banner 980x90

Kārķos notiks seminārs par aktualitātēm lauksaimniecībā

Trešdien, 6.martā plkst.10.00 Kārķu tautas namā notiks seminārs "Aktualitātes lauksaimniekiem. Nodokļu likumdošanas izmaiņas, kas attiecas uz lauku saimniecībām", pilsētas informācijas portālam Valka24.lv informēja Kārķu pagasta sabiedrisko attiecību speciāliste Sandra Pilskalne.

Seminārā būs iespēja gūt informāciju par grozījumiem nodokļu normatīvajos aktos, kas stājās spēkā ar 2013.gada 1.janvāri un arī jaunumus par gada ienākumu deklarācijas aizpildīšanas kārtību. Lektore – Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu pārvaldes (VID NP) fizisko personu tiešo nodokļu metodikas daļas galvenā nodokļu inspektore Ausma Eglīte.

Otra semināra tēma būs "ES un Valsts likumdošanas izmaiņas, kas attiecas uz lauku un mežu apsaimniekošanu". Lektore – SIA "Latvijas lauku konsultāciju un izglītības centrs" (LLKC) Valkas nodaļas uzņēmējdarbības konsultante Valda Empele.

Pirms un pēc semināra varēs iegādāties vietējo mājražotāju produkciju – sieru, medu, ziedputekšņus, bišu maizi u.c.

Uz semināru gaidīti ne tikai kārķēnieši, bet arī ērģemieši un citu pagastu interesenti.

Pilskalne aicina izmantot laiku un iespēju pirms pavasara darbu cēliena iegūt vērtīgas zināšanas un rast atbildes uz neskaidriem jautājumiem.

Papildus informācija: Kārķu pagasta sabiedrisko attiecību speciāliste Sandra Pilskalne, 26391447.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)