Banner 980x90

Kārķos notiks koncerts "Dziesma manai paaudzei"

Sestdien, 9.aprīlī plkst.19.00 Kārķu tautas namā būs koncerts "Dziesma manai paaudzei", uz ko
gaidīts ikviens šī pasākuma piekritējs.

Šogad koncertam pieteiktas 20 dziesmas. To izpildītāji ir gan individuāli solisti, gan dueti. Ir arī 5 radošas grupas ("Pavasaris galvā", "Four Ladies" un citas). Dziedātāji uzstāsies katrs sev raksturīgā veidā – ar skanīgu balsi, ar atraktivitāti, ar radošu pieeju, ar piemeklētu dejas soli vai gluži vienkārši – ar vēlēšanos uzstāties.

Muzikālo pavadījumu spēlēs grupa "Tauriņdeja" no Valmieras. Koncertu vadīs Valmieras Dzeltenā kora dalībnieks, kādreizējais kārķēnietis Gints Ristamecs. Dalībniekus nevērtēs žūrija, bet skatītājiem ar iegādāto biļešu palīdzību būs iespēja noteikt 3 simpātijas, kā arī atsevišķi dalībnieki saņems dažādu atbalsta grupu balvas.

Ieejas maksa: Ls 1,- (skolēniem – Ls 0,50).

Pēc koncerta – balle, kurā spēlēs grupa "Tauriņdeja". Ieeja – Ls 1,50.

Papildus informācija
Kārķu tautas nama vadītāja Dace Pieče, 26365892

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)