Banner 980x90

Kādas funkcijas veic SMART TV?

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Mūsdienu tehnoloģiju iespējas kļūst arvien piesātinātākas, uzlabojot arī televizoru funkcijas, kas šobrīd ir gana daudz. Kas ir SMART TV un kādas priekšrocības tas sniedz? Noskaidro šajā rakstā!

Iemesli, kādēļ izvēlēties SMART TV
Viedtelevizori ar šo funkciju ikvienam tā lietotājam sniedz līdz šim nebijušas izklaides iespējas – ne tikai TV skatīšanās, bet arī sērfošana internetā, ziņu lapu pārlūkošana, mūzikas straumēšana, spēles un iespēja piekļūt citām aplikācijām, kas tiek izmantotas viedtālruņos. Apvieno vairākas izklaides iespējas vienā ierīcē!

Populārākie televizori ar SMART TV opciju
Šobrīd ikviens lielais televizoru ražotājs piedāvā ierīces ar papildu ekstrām, kas patiesībā jau kļuvušas par tādu kā normu. Līdzīgi kā ar ekrāna izmēru – mūsdienās reti kurš galveno viesu istabas televizoru izvēlas mazāku par 43cm. Atšķirība ir cenas un kvalitātes attiecība.

Zināmākie televizoru zīmoli, kas piedāvā mūsdienu opcijas:
• LG;
• Samsung;
• Philips;
• Sony;
• Manta.

Katrs zīmols izstrādā sev raksturīgākās iezīmes tieši tāpat kā tas novērojams mobilo telefonu ražotāju vidū. Piemēram, Samsung un Sony televizori izceļas ir labu skaņas kvalitāti. Ja meklē televizoru par demokrātiskāku cenu, laba izvēle būs Manta zīmols.

​Foto: 1a.lv​Foto: 1a.lv


Savienojamība ar citām ierīcēm 
Pateicoties bezvadu savienojamībai, telefona vai datora pieslēgšana TV ekrānam ir daudz vienkāršāka un ātrāka. Tomēr, lai izmantotu interneta sniegtās priekšrocības televizorā, tam jābūt iebūvētam Wi-Fi atbalstam.

Iegādājoties televizoru, pievērs uzmanību, vai tam ir kāds no šiem bezvadu savienojumiem:
Wi-Fi Direct/ Miracast – nodrošina bezvadu savienojumu starp divām vai vairākām ierīcēm. Savienojumam netiek izmantoti maršrutētāji jeb ierīces, kas saņem un nodod tālāk signālu;
WiDi – Intel Wireless Display savieno ierīces ar televizoru bezvadu tīklā, ļaujot televizorā skatīties to pašu ekrānu, ko pievienotajā ierīcē.

Displeja veids
Lai kvalitatīvi baudītu visas pieejamās funkcijas, kā arī filmu skatīšanos, būtisks kritērijs televizora izvēlē ir displejs. Ikviens novērtēs izcilu ekrāna izšķirtspēju, krāsas un lielu ekrāna izmēru.

Populārākie displeju veidi:
• LED;
• LCD;
• plazmas.

Arvien biežāk patērētāji izvēlas arī UHD tipa jeb televizorus ar ieliektu ekrānu, kas rada telpisku efektu. Skatoties filmas šādā liela izmēra ekrānā, par kino apmeklējumu vari aizmirst!

Foto: 1a.lvFoto: 1a.lv
Risinājums dažādu pārraižu cienītājiem
Cik reizes ģimenē esat cīnījušies par to, kurš šovakar būs galvenais TV pults pārraudzītājs vai arī vienlaicīgi vēlies skatīties filmu un televīzijas tiešraidi? Ar "Attēls attēlā" jeb "Picture in picture" funkciju par to vari aizmirst. Tā nodrošina iespēju vienlaicīgi skatīties divus kanālus.

3D funkcija
Maldīgi domāt, ka SMART TV automātiski iekļauj arī 3D jeb trīs dimensionāla attēla ekrānu. Šī ir papildu ekstra, tādēļ pievērs uzmanību, vai komplektā tiek iekļautas arī 3D brilles. 3D funkciju jo īpaši novērtēs jaunākie ģimenes locekļi, lai skatītos animācijas filmas.

Kur iegādāties modernu televizoru par labu cenu?
Ja plāno iegādāties jaunākās paaudzes televizoru, apmeklē interneta veikalu 1a.lv – plaša televizoru izvēle, papildu aksesuāri un citas elektroierīces skatīšanās priekam. Turklāt regulāri ir arī iepriecinošas akcijas, kas ļauj ietaupīt.

Ja Tev ir papildu jautājumi par TV modeļiem un parametriem, droši sazinies ar 1a.lv klientu servisa speciālistiem:
• raksti savu ziņu tiešsaistes čatā, kas redzams mājaslapas kreisajā apakšējā stūrī;
• zvani pa tālruņa numuru 67428800;
• raksti e-pasta vēstuli uz info@1a.lv.

Viedveikals 1a.lv novēl Tev patīkamu skatīšanos!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)