Banner 980x90

Iespēja sagatavoties starptautiskam angļu valodas pārbaudes eksāmenam Valmierā

Sākot ar 22. janvāri Vidzemes Mūžizglītības centrs (VMC) piedāvā jaunu iespēju Vidzemes reģiona iedzīvotājiem – sagatavoties starptautiskam angļu valodas pārbaudes (IELTS) eksāmenam Valmierā. Sagatavošanās kursi ilgst 8 nedēļas, kuru laikā eksāmena kārtošanas pretendenti tiks sagatavoti visām testa daļām – klausīšanās, lasīšana, rakstīšana un mutvārdu.
IELTS eksāmenu sistēma atbilst augstākajiem starptautiskajiem valodu eksāmenu standartiem un ir izstrādāta, lai novērotu angļu valodas zināšanu līmeni. Latvijā tā ir kļuvusi pieprasīta vecāko klašu skolēnu, studentu un jauniešu vidū, kuri plāno braukt studēt vai strādāt angliski runājošās valstīs.

IELTS eksāmenu rezultātus atzīst Lielbritānijas, ASV, Kanādas, Austrālijas, Jaunzēlandes, Vācijas un citu Eiropas valstu izglītības iestādes. IELTS sertifikāts ir derīgs valodas zināšanu apstiprināšanai arī tad, ja plāno emigrēt uz Austrāliju, Jaunzēlandi vai Kanādu.
{baneris}
Vidzemes Mūžizglītības centrs ir Vidzemes Augstskolas struktūrvienība. Kopš 2004. gada VMC izstrādā un piedāvā Vidzemes reģiona iedzīvotājiem, neatkarīgi no vecuma un profesionālās kvalifikācijas, apgūt darba tirgus prasībām atbilstošas zināšanas un prasmes. VMC izglītības programmas un kursi ir profesionālās kompetences pilnveidei, personības attīstībai vai vienkārši redzesloka paplašināšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)